Samenwerken!

Beste lezer,

2016 beloofd een leuk en uitdagend jaar te worden. Wij gaan dan de samenwerking met de Basisscholen “De Kleine Wereld” en “Cascade” verder versterken door 2 lokalen in de school aan de Nederlandhof nummer 5 in te gaan zetten voor de opvang van BSO en Peuterspeelzaal kinderen. De overheid hecht veel belang aan deze ontwikkelen en aangezien de overkoepelende organisaties van de beide scholen de deuren voor ons opende heeft Kiki Nous niet lang hoeven nadenken om deze stap te nemen. Het doel van de samenwerking is om de overgang voor de kinderen, van het vertrouwde spelen op het kinderdagverblijf naar het educatieve traject op de basisschool, soepeler te laten verlopen. Ook zal er worden onderzocht hoe kinderen met een verwachte extra uitdaging op de basisschool, vroegtijdig gesignaleerd kunnen worden en daar waar mogelijk al voor hun start bij de basisschool net wat extra voorbereid kunnen gaan worden.

 

Met vriendelijke groeten de Redactie

 

Comments are closed.