Informatie

Kinderopvang Kiki Nous opende 1 september 2009 haar deuren van de dagopvang voor de eerste groep enthousiaste kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Op 15 november 2010 resulteert de voorspoedige groei in het verwelkomen van het 100ste kindje. Per januari 2011 is de BSO van start gegaan met de kleinschalige opvang van 4 tot 13 jarige. Medio 2011 is er op de meest gewilde dagen een Peuterplus groep gestart. Naast de opvang in het schoolgebouw van Het Baken Poort vond door aanhoudende groei in het najaar van 2012 de opvang ook in de tijdelijke huisvesting “De Kiki Keet” plaats. Vanaf 3 maart 2014 hebben wij ons eigen pand aan de Zwitserlandstaat 6 geopend en vind de opvang voor alle groepen onder 1 dak plaats. Dit is recht tegenover de AH. Kiki Nous is dagelijks geopend tussen 7:00 – en 19:00 uur met uitzondering van de reguliere feestdagen.

Meer informatie over Kiki Nous treft u aan onder de hieronder vermelde onderwerpen.

Pedagogisch beleid

Het pedagogisch beleid heeft een belangrijke rol in het reilen en zeilen bij Kiki Nous.

Oudercommissie

Wat doet de oudercommissie bij Kiki Nous.

Tarieven Kinderdagverblijf

Wat kost de Dagopvang van 0 tot 4 jaar bij Kiki Nous.

Tarieven BSO

Wat kost de Buitenschoolse opvang van 4 tot 13 jaar bij Kiki Nous.

Tarieven Peuteropvang

Wat kost de Peuteropvang voor kinderen van 2 tot 4 jaar bij Kiki Nous.

Registratie en GGD

Tijdens de aanvraag/wijziging voor kinderopvangtoeslag wordt er gevraagd naar het registratienummer van Kiki Nous uit het Landelijk Register Kinderopvang (LRK), waar ook de GGD BSO, KDV en BSO Kiki Keet rapporten worden georganiseerd. Dit nummer is 102128893 voor de dagopvang van 0 tot 4 jaar. Voor de BSO van 4 tot 13 jaar aan de Zwitserlandstraat is het nummer 828285226 en de BSO Kiki Keet aan de het Nederlandhof is dit 335733694. Zorgt u er voor dat u de juiste nummers zorgvuldig invult om vertraging bij de belastingdienst te voorkomen.

U als ouder

Hier treft u algemene informatie over Kiki Nous en haar beleid aan welk uitvoerig is beschreven. Deze informatie kan van belang zijn voor u als ouder bij het maken van een goede keuze voor het dagverblijf van uw kind of als er gaande weg vragen of onduidelijkheden zijn die u graag wilt nalazen voordat u dit bespreekbaar wilt maken.

Bent U niet tevreden?

Het team en het management van Kiki Nous doen hun uiterste best om het iedereen goed naar het zin te maken. Mocht er desondanks een verschil van inzicht ontstaan dan wordt dat met u en ons team zorgvuldig besproken en opgepakt conform onze klachtenregeling:Interne klachtenregeling Kiki Nous maart 2016
Mocht dit desondanks niet het gewenste resultaat voor u opleveren dan kunt u contact opnemen met de onafhankelijke organisatie waar Kiki Nous bij is aangesloten:
De Geschillencommissie
Postbus 90600 2509 LP Den Haag
Telefoon: 070 310 53 10